Paste(spirale)cu sos din sunculita afumata

de maxion in Paste, 29 Mar 2011 | 5554 vizualizari

 

ceva rapid de preparat si gustos

 

INGREDIENTE

  • 300 gr paste(spirale)
  • 200 gr sunculita afumata (cuburi)
  • 1 ciapa potrivita
  • 1/2 ardei gras
  • 1 morcov
  • 250 ml pasta de tomate
  • condimente(vegeta,piper,rosmarin,origano,busuioc)
  • parmezan italian razuit
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste(spirale)cu sos din sunculita afumata:

pregatim pastele : punem o oala cu 1,5 litri de apa cu o lingurita de sare la fiert.

In timp ce fierbe apa pregatim sunculita afumata o punem la prajit intr-un pic de ulei de masline si curatam legumele. Ceapa o tocam fideluta, mmorcovul si ardeiul cubulete, (dar sa fim atenti la sunculita sa nu se arda).

A, scuze... sa nu uitam de apa care fierbe pentru paste. Daca a fiert, punem pastele si le lasam intre 5 si 7 min in functie de ce e scris pe ambalaj(ca de, nu mai e ca odata sa faci paste acasa).

Cand legumele s-au inmuiat punem pasta, potrivim cu condimente dupa gust. Sosul se serveste cu pastele preparate.

Pofta buna

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste(spirale)cu sos din sunculita afumata" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cheesecake cu dulceață de morcovi - Desert delicios la pahar

ieri la 08:56

Ceesecake fara coacere

de Caty 2

ieri la 05:45

Chec cu banane reteta gustoasa de banana bread

pe 11.05 la 10:37

Mic dejun cu ouă turcești - Un deliciu culinar irezistibil de gustos și rapid

pe 11.05 la 08:22

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2483 puncte

bucatarasa

1400 puncte

gaby_duceag

1172 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

oanapl

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Paste cu ciuperci si peste